Vendim KKT – Dt.18.10.2013 Vendim Nr5

 

Vendimi_Nr.5_dt_18.10.2013

Harta_e_qendres_historike_qyteti_Lushnje Harta_e_qendres_historike_qyteti_Sarande Harta_e_qendres_historike_te_qytetit_Berat Harta_e_qendres_historike_te_qytetit_Elbasan Harta_e_qendres_historike_te_qytetit_Kavaje1 Harta_e_qendres_historike_te_qytetit_Korce Harta_e_qendres_historike_te_qytetit_Lezhe Harta_e_qendres_historike_te_qytetit_Vlore Harta_e_qenrdres_historike_te_qytetit_Durres Per_masat_emergjente_te_nderhyrjes_mbrojtese_dhe_rehabilituese_ne_zonat_kulturore_dhe_historike SHKODER_Nr.3_07052005 Shkrese_percjellese_

 … Lexo më tepër