Vendim KKT – Dt.09.09.2015 Vendim Nr 9

Për miratimin e lejes së ndërtimit për “Ndërtimi i hidrocentraleve “Gjadër 1/1”, “Gjadër 1/2″; “Gjadër 2”; “Gjadër 3”; “Gjadër 4”; “Gjadër 6””, mbi lumin Gjadër, me shtrirje në territorin e Bashkive Shkodër, Vau i Dejës, Lezhë dhe Pukë

HARTA_V._NR_9_DT_09.09.2015

Vendim_Nr_09_-_dt_09.09.2015