Vendim KKT – Dt.12.04.2017 Vendim Nr16

Vendim KKT – Dt.12.04.2017 Vendim Nr16 per miratimin e ndryshimeve ne projekt gjate ndertimit ne bllokukn B dhe B1,pjese te resortit turistik “New Born” ,Hamallaj, Bashkia Durres