Vendim KKT – Dt.16.02.2015 Vendim Nr10

Vendim Nr.10 datë 16.02.2015_“Rinovim i fasadës, ndërtim i shtesës funksionale për mjedis hotelerie dhe Sallë Konference”, në strukturën hoteliere “Rogner Hotel Tirana” 

Vendim_nr._10_dt._16.02.2015_Rikonstruksioni_Rogner